luni, decembrie 19, 2011

Cafeluţa dimineţii de luni

Un şef ajunge la birou dimineaţa cu fermoarul de la pantaloni desfăcut. Secretara, neştiind cum să-l pună în temă direct, îl abordeaza:
- Şefule azi dimineaţă, când ai plecat de acasă, ai închis uşa de la garaj?
Fraza nu a avut darul să-l lumineze aşa că tipul a intrat în birou un pic nedumerit. Se aşează el la birou, începe să-şi vadă de treabă şi vede prohabul desfăcut. În momentul respectiv are o revelaţie referitor la spusele secretarei aşa că se gandeşte să o necăjească un pic. O cheamă în birou să-i aducă o cafea şi o întreabă:
- Când ai văzut uşa de la garaj deschisă mi-ai văzut şi Jaguarul? Secretara, zâmbind un moment răspunde:
- Nu, şefule. Tot ce am văzut era un Mini cu două cauciucuri desumflate.
 
Un francez, un american şi un român discutau ca între bărbaţi despre cum anume îşi consumă caloriile:
Francezul: "Eu prefer să fac sex! E teribil: să dezbraci o femeie, să te sui pe ea, să împingi, să împingi, să împingi până la epuizare...este extraordinar. Nimic pe lumea asta nu poate să consume mai multe calorii ca sexul!"
Americanul: "Eu prefer un rodeo bărbătesc: te sui pe un cal nărăvaş, te lupţi cu el, el se zmunceşte şi tu îl strângi bine de grumaz, el se zbate şi tu îţi încordezi toţi muşchii...este extraordinar. Nimic pe lumea asta nu consumă mai multe calorii!"
Românul: "Eu am găsit o metodă să consum de două ori mai multe calorii făcând şi rodeo şi sex în acelaşi timp!"
Americanul şi Francezul în cor: "Cum? Cum?"
Românul: Vin acasă, îmi dezbrac nevasta, mă sui pe ea (asta e sex nu?!)...şi...îi şoptesc la ureche: "când te gândeşti că acum juma' de oră eram în aceaşi poziţie cu secretara mea...! Şi să vedeţi ce rodeo începe.".

Un om însurat avea o aventură cu secretara. Într-o zi au mers dupa-amiază la ea acasă şi au făcut dragoste. Extenuaţi au adormit şi s-au trezit abia pe la 8 seara. Îngrijorat, bărbatul a început să se îmbrace repede şi a
rugat-o pe iubita lui să îi ia pantofii, să îi ducă afară şi să îi tăvălească prin iarbă şi noroi. Apoi s-a încăltat şi s-a dus acasă. "Pe unde ai umblat?" l-a întrebat soţia. "Nu te pot minţi, dragă...am o aventură cu secretara. Am făcut sex cu ea toată după-amiaza". Soţia îl măsură cu privirea şi observându-i pantofii tipa: " Minţi nenorocitule! Ai fost să joci golf!"

Ce-ai făcut azi la serviciu? îşi întreabă o blondă soţul.
- Am o secretară nouă. Şi are un sutien mişto, alb-violet, ştii culorile echipei mele preferate. Nu-i mare lucru, dar te simţi bine.
A doua zi, femeia îi pune aceeaşi întrebare.
- Cam acelaşi lucru. Dar secretara cea nouă are, pe lângă sutienul de care ţi-am zis, şi o pereche de chiloţei în aceleaşi culori. Nu-i mare lucru, dar te simţi bine.
A treia zi, soţul îşi întreabă soţia cum a fost la serviciu.
- Bine. Am un şef nou. Scula lui e cu 10 cm mai mare decât a ta. Nu-i mare lucru, dar te simţi bineeee!

Alinuţa secretara, pleacă în delegaţie cu şeful ei. Se produce o greşeală la cazare, aşa că Alinuţa trebuie să împartă aceeaşi cameră şi patul cu şeful ei. Seara, şeful este stresat, cum să doarmă el cu secretara, o linişteşte spunându-i că nu este nicio problemă să împartă acelaşi pat, el e căsătorit, familist convins, are copii etc. Totuşi, noaptea întinde o mână peste Alinuţa. Dezastru! La reîntoarcere, merge la preot, se spovedeşte, se dezvinovăţeşte cum că el nu şi nu. Preotul spune: Te duci acasă, te rogi 3 luni, iar timp de 6 luni bei câte 20 l apa. Şeful mirat întreabă de ce, pentru că el chiar nu a făcut nimic...de ce să bea atâta apă. Preotul spune: "20 l bea un bou pe zi".

Un mare industriaş îşi angajează o secretară blondă. Auzind din biroul său că telefonul sună încontinuu şi că nimeni nu ridică receptorul, dă buzna furios în biroul secretarei.
-De ce nu răspunzi, domnişoară?
Mai lăsaţi-mă, domnule, că nu mai pot, se văita secretara. Din zece telefoane, nouă sunt pentru dumneavoastră!

Secretara iese din cabinetul directorului şi se întâlneşte cu o colegă.
-Poate ar fi bine să închizi geamul cât stai la director, îi zice colega.
-De ce? se mira secretara.
-Bănuiesc că e curent înăuntru. De fiecare dată când ieşi de la el, eşti aşa de ciufulită!

5 comentarii: