duminică, august 08, 2010

Man in black - Lady in red

Alb și negru
Nu se uită la fundul ei sperând că bătaia vântului-i va ridica și mai tare rochia, pentru a-l admira în toată splendoarea lui, apetisant ca o pâine aburindă pentru un cetățean român plătitor de taxe și impozite obișnuit cu privitul și alimentația pe bază de autosugestie, întrebânduse-n sinea lui, de om virtuos, dacă buzele au aceeași culoare, rosè... asemeni păgânului inveliș textil ce acopera formele desăvârșite de Mâna Divină și atât de dorite de mână trimisului Lui pe pământ, ci se uită să vadă dacă nu cumva are și coadă - semn distinctiv al satanei - și-i venită să fure sufletele credincioșilor.
Zâmbetul ce-i sălășluiește pe față e tocmai mulțumirea ce-o simte văzând că n-are coadă și că dacă necuratul a fost în ea, acum a ieșit și-i liberă de-o împărtășire a unei taine străvechi ce sângele lui năvălic, ca un demon chinuindu-l, îi cere... 
Lumea-i o cloacă a păcătului unde vântul deznădejdii aduce-n sufletele oamenilor pierzanie și suferință;
iar ispita poarta rochie și tocuri...

21 de comentarii:

  1. trebuie mentionata eleganta din gestul lui. la trecerea unei tinere domnisoare aflate la necaz, el foarte elegant isi scoate palaria in semn de respect si probabil a si spus, dar tu fiind carcotas nu ai mai scris, "Domnisoara va pot ajuta cu (in sinea lui: ridicarea rochiei) rochia?"

    RăspundețiȘtergere
  2. :-| nu e evident faptul ca fotografia e "regizata" ?

    Asta pe langa faptul ca nu ai pic de haz?

    RăspundețiȘtergere
  3. scuze ca ma bag, dar "OaiaNeagra" sa presupunem ca da poza e regizata cum spui tu, dar ti se pare tie ca nici macar un preot nu si-a postat in viata lui ochii pe posteriorul unei domnisoare? sau asta nu ti se pare amuzant? ar fi fost mai amuzant daca mana preotului era pe piciorul fetei?

    RăspundețiȘtergere
  4. imi cer scuze fata de mine , ca vin iar aici ca sa iti raspund, promit sa n-o mai fac , ca nu meritati :D

    deci : trecea o fata imbracata foarte elegant , si dintr-odata a adiat un vant care a facut-o sa i se ridice rochia, si intamplator un preot a trecut p-acolo si la fel de intamplator , cineva era pe faza gata sa pozeze toata actiunea , la o calitate care pare a fi destul de buna , prea buna ca sa spui ca a fost poza facuta la repezeala => regizat => absurditatea autorului

    2: daca esti preot n-ai voie sa ai parte de placeri carnale / trupesti. Evident ca sunt unele culte in care se interzice asa ceva, dar chiar si asa , sunt si ei oameni. Daca sunteti voi asa de amuzanti si simpatici , cu siguranta puteti gasi lucruri mai interesante despre care puteti sa scrieti. Pacat ca pana si cu lucrurile interesante, tot texte monotone si lipsite de orice urma de amuzament apar aici :))


    Iar asta e ultimul comentariu al meu aici , raspunde-mi si scrie-mi ce vrei ca n-o sa iti mai raspund e clar ca aici voi veti avea mereu ultimul cuvant de zis asa ca ma retrag cat inca sunt in glorie \:D/

    RăspundețiȘtergere
  5. cred, OaiaNeagra ca ar tb sa deschizi ochii. iti recomand:
    1. http://pegas-motorizat.blogspot.com/2010/08/licoarea-divina.html
    2. http://pegas-motorizat.blogspot.com/2010/04/enoriasu-i-pacatos-episcopul.html
    3. http://pegas-motorizat.blogspot.com/2010/04/solutie-anticriza-fa-te-popa.html
    si dupa mai vb.

    RăspundețiȘtergere
  6. ce se oftica tentativele astea de oameni cand este vorba de popi, biserica si alte "chestii" din astea! oare de ce? poate pt ca sunt adevarate??!!! hmmm... OFTICATILOR!
    Marian

    RăspundețiȘtergere
  7. :))
    si cate cazuri reale sunt asa:)
    Ps. am vazut o fotografie de la nunta, o cununie religioasa. Si stii ca e acel moment in care ea depunde juramantul cu mainile pe Evanghelie si era un popa de manastire care se uita in decolteul miresei. Doamen poza e atat de sugestiva, si da, nu e regizata...
    Imi pare rau ca nu am cum sa ti-o arat!

    RăspundețiȘtergere
  8. dap, nici eu nu cred ca e regizata

    RăspundețiȘtergere
  9. poate că popii ăştia privesc "ispita" neînfricat în ochi şi...nu numai pentru că o fi vreun fel de întărire spirituală, lupta asta directă cu diavolul.
    poate că de ispite nu trebuie să fugi sau să te ascunzi, ci trebuie să le ţii piept.
    ispita, totuşi, nu poartă mereu rochie şi tocuri...

    PS:mulţumesc de comentariu:)

    RăspundețiȘtergere
  10. :)))
    Sunt miliarde de poze asa.Unele popt fi catalogate drept "strigatoare la cer".Asta fie ca a fost "regizata" sau nu,nu face parte din categoria pe care am mentionat-o mai sus.E pur si simplu...haioasa.Avand in vedere superioritatea de care Oaia neagra are senzatia ca da dovada,nu inteleg de ce s-a mai obosit sa comenteze pe acest blog,injosindu-se cu alte cuvinte.Ceea ce e si mai amuzant e ca sunt sigura ca inca se uita la comentariile acestea din cand in cand si se abtine(cam greu) sa nu taca:)))

    RăspundețiȘtergere
  11. hmmm....Cypy,am aruncat o privire pe blogul tau si am observat ca stii sa scrii.Ma intrebam ce ar iesi daca nu ai avea o poza amuzanta in fata si pur si simplu ai scrie...idei de-a tale.

    RăspundețiȘtergere
  12. amuzant ))...imi place blogul tau:X
    o sa mai vin pe aici ;)

    RăspundețiȘtergere
  13. ha ha..Foarte cool poza dar mai tare este postul tau pliat pe aceasta. smiles

    Un week-end minunat!

    Dy,
    xo

    RăspundețiȘtergere
  14. Parintele nu tot om este?Nu tot om cu pacate?:))
    Pana la urma se bucura de frumusetile ce ni le ofera bunul Dumnezeu! :))

    RăspundețiȘtergere
  15. evident ca fotografia NU este un instantaneu...o rochie rosie(ispita)un preot catolic cu biblia ca si scut in fata ispitei...:)
    o fotografie reusita...fiecare vede in ea ce vrea...sau poate sa nu vada nimic...
    dar trebuie sa fii mult prea carcotas ca sa nu recunosti ca este pur si simplu frumoasa si haioasa...restul...sunt cuvinte :)

    RăspundețiȘtergere
  16. eu nu stiu de unde le mai scoti(la vorbe ma refer) :)), da' esti talentat frate:))

    RăspundețiȘtergere