duminică, iunie 27, 2010

Un monstru de eleganță și stil

Pentru incredibilul preț de doar 950.000$ poate fi al tău.
Și asta nu e tot, dacă-l comanzi acum primești un loc în cartea recordurilor la categoria :„N-am gust, n-am creier, n-am nici un fel de simț estetic, îmi place să fiu arătat cu degetul, tocmai am câștigat la loto și trebuie să scap de bani rapid”.
Arătarea e concepția unui american ce întelege foarte bine conceptul de reciclare și refolosire, atât de bine încât în cei 10 ani pe care i-a dedicat operei sale a salvat din ghearele mașinii de casat vreo 40 de automobile.
Surse neoficiale de pe lăngă talentatul și originalul inventator afirmă că acum are 2 noi proicte în desfășurare:
1. reciclarea femeilor gonflabile
2. vulcanizarea prezervativelor
Cu rabdare așteptam rezultatele și sperăm ca până atunci medicii să fi inventat ceva impotriva dispariției poftei de mâncare pe termen nelimitat.
 

7 comentarii:

  1. eu cred ca e inspirata din filmul 2012, are si acele avioane, parca vad eu.

    RăspundețiȘtergere
  2. are de toate exceptâd eleganță și stil

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta este pasiunea omului, el are dreptul sa isi foloseasca timpul liber asa cum ii place. Daca o sa umpleti aici 10 pagini de comentarii, cum se intampla mereu, nu o sa realizati nimic, el si-a implinit proiectul, si sunt convins ca pentru el a insemnat ceva.

    RăspundețiȘtergere
  4. ce-o sa realizam noi aici se numeste schimb de opinii. eu nu contest munca, ba din contra apreciez asta, dar cred ca daca si-ar fi putut folosi timpul mult mai bine creand ceva inovativ; rezultatul nu-l apreciez, in opinia mea e ilar si lipsit de acea armonie pe care cu totii, constient sau nu, o cautam...

    RăspundețiȘtergere
  5. cred ca atunci cand si-a facut acea "masina", a fost mai mult decat constient ca va starni tot felul de reactii in jurul nostru. nu cred ca prin postarea acestui articol s-a dorit realizarea unui obiectiv anume, ci doar un schimb de pareri si de ce nu, putin amuzament pentru descretirea fruntilor. (parerea mea)

    RăspundețiȘtergere
  6. nici măcar nu-mi vine să râd când văd aşa ceva :)

    RăspundețiȘtergere
  7. ar fi ao reafizare daca ar apare niste rachete si mitrariere din maisina ca cum arata o fost facuta pt sfarsitul lumi

    RăspundețiȘtergere