luni, iunie 14, 2010

Șoseaua efemenizată

În China, în oraşul Nanchang.
Asemeni reprezentantelor sexului frumos, când din lipsă de atenție ori te-nșeală, ori cheltuie până și banii de pâine de luna viitoare, ori îs crizate și țipă mai tare ca marfarul de Constanța, șoseaua orășelului mai sus numit, a cărei manager de proiect a fost o femeie, findcă chinezii nu-s ca romanii cu sânge latin s-o gâdile tot timpul, fie iarnă fie vară, ei fac o chestie odată și atât -  nu mai e loc de echivoc,enervată la culme că nimeni n-o mai peticește pe ici colo s-a răzvratit într-atât incât mai ieri aproape a inghițit-o toată dintr-o singură incercare ( mașina ce trecea pe acolo ). După această întâmplare mai multi destoinici bărbați au trecut s-o proptească-n fel si chip, să-i astâmpere frivolnicia.
Morala: La șosea și la femeie, din când in când trebuie lucrat! 


4 comentarii:

  1. atunci poate ar trebui sa depuneti mai multa "munca" astfel incat strazile sa fie in conditii bune si deschise circulatiei libere...

    RăspundețiȘtergere
  2. pai ”deschise circulației” sunt ... iar muncă noi depunem...

    RăspundețiȘtergere
  3. ar trebui sa se acorde un premiu pe tara la categoria : Tara cu cele mai multe sosele "gaurite" . Cred ca Romania ar fi, cel putin, intre primele 10 tari.

    RăspundețiȘtergere
  4. cat e de scump el. frumos titlu;))).
    trebuie lucrat, intr-adevar, chiar muncit in cazul femeilor. deci pune mana pe munca;))

    RăspundețiȘtergere