joi, martie 04, 2010

amdbs

Aston Martin dbS
Power
          Beauty
               Soul

Eleganta, rafinament, performanta, cam asa se poate descrie amdbS si fara indoiala ca aceste remarci incap  in fiecare propozitie ce vorbeste despre acest model. Practic, teoretic, sau cum vreti voi de fiecare data cand privesc acest model imi simt respiratia imperceptibila ca si cum fiecare organ al  meu s-ar fi oprit ca eu sa ma bucur mai mult de senzatiile ce le incerc, nalucitor de intens, desi, exeptand un db9 care m-a depasit, aproximez cu vreo 200km/h, nu am vazut nici un astfel de exemplar "live".
Sunt foarte pasionat de masini, asa ca vreau ca acest prim post al meu sa fie ca un omagiu adus marcii Aston Martin ce-mi bantuie visele inca din copilarie.





3 comentarii:

  1. Desi, din motive foarte practice, urasc masinile ale caror oglinzi costa mai mult decat castig eu intr-o luna, tu le faci, pe toate, sa sune... sexi. Kinky-sexy.
    Si daca mai citesc posturile de cateva ori o sa stiu cateva chestii cool cu care sa impresionez barbatii. ;) Iar atunci poate ca, intradevar, voi avea confirmarea ca masinile sunt sexi. Keep you posted!

    RăspundețiȘtergere