joi, martie 11, 2010

la ce dracu-ti trebuie strazi cand sunt radare performante

Pe aici nu se trece, spusera ai nostri bravi soldati la Marasti, Marasesti si Oituz, si cat i-am iubit pentru asta, atat noi cat si autoritatile, in special cele care se ocupa de infrasctructura, atat de mult incat si-au insusit deviza, caci e clar ca pe drumul asta nu se poate merge,asta daca nu esti acrobat si cred ca cei mai multi dintre noi nu sunt.
Intre timp, pe ale noastre meleaguri mioritice, dupa ce si-au achizitionat loganuri de 70000 Euro, politai sau burtosii cu chipiu si-au mai tras o chestie high tech ( daca asa s-o scrie):
aparate radar care nu pot fi reperate de detectoare
cel putin asa afirma "oamenii legii". Aceste noi jucarii de jecmanit, ( Bee III) au o camera de filmat cu o optica performanta (26x) si mai au si sistem de filmat cu inflarosu, sa filmeze si-n zonele slba iluminate, adica sa te filmeze cand pici in gropa cu tot cu masina dupa ce ai depasit viteaza melcului. Fain, cum zice un prieten de al meu: Viata si acordeoane!
Draciile is asa zis nedetectabile pentru ca in cea mai mare parte a timpului stau intr-un fel de stand by si emit foarte putin, cand sesizeaza depasirea limitei legale de viteza se autoactiveaza.
Si cireasa de pe tort: pot fima in mers si fac distinctie intre sensurile de mers.
Pot fi intalnite pe noua "flota" Dacia MCV.
Drive Safe!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu