luni, februarie 06, 2012

Cum suportă zodiile frigul

Berbec: Datorită temperaturilor scăzute din ultima perioadă, berbecii au apelat  la ajutorul oferit de oiţe. Acestea au hotărât să se încălzească la proţap, iar blana să o cedeze berbecilor pentru a putea trece cu bine de această iarnă istorică.

Taur: Taurii fac faţă cu brio acestei ierni aspre, datorită sangelui fierbinte ce aleargă prin vene. Aşadar o cireadă de tauri şi-au unit coarnele şi se îndreaptă spre autostrada A1 pentru a ajuta la deszăpezire.

Gemeni: Gemenii din toată ţara au creat o nouă spirală: Spirala căldurii. O pereche de gemeni declară în exclusivitate:  “Această meditaţie este realizată la unison de mii de gemeni, efectele benefice ce vor apărea sunt extrem de puternice dar şi foarte periculoase, deoarece o dată cu încălzirea se pot produce inundaţii. Aşadar transmitem un mesaj de solidaritate către populaţie să creeze o nouă spirală pentru a împiedica producerea inundaţiilor.”

Rac: Racii se deplasează cu uşurinţă în această perioadă. Dacă, de regulă, ei mergeau foarte uşor şi rapid înapoi, acum se deplasează mai eficient, ajutându-se, pe porţiunile cu gheaţă, de cleştii aflaţi în dotare.

Leu: Deoarece leii preferă sa le fie cald au găsit o modalitate inedită de a se încălzi, au intrat în perioada de împerechere/agăţat. Studiile arată că leii care au coama mai închisă la culoare sunt favoriţii, iar datorită temperaturilor scăzute, calitatea spermei este mai bună decât a celorlalţi masculi.

Fecioară: În acest sezon au ocazia specială de a-şi etala frumuseţea naturală prin intermediul nudului. Simpla lor prezenţă, în pielea naturală, va încinge spiritele şi alimenta fanteziile întregii populaţii, salvându-i astfel de la îngheţ.

Balanţă: Se pare că sunt de mare ajutor în această perioadă nefastă pentru astre. Echipajele de deszăpezire au apelat la ajutorul lor. Acestea mobilizându-se perfect şi ajutând,  cu talerele lor, la îndepărtarea zăpezii de pe autostrăzi. 

Scorpion: Scorpionii sunt extrem de sensibili în această perioadă şi extrem de irascibili, fanteziile lor fiind uneori duse chiar la extrem. Modul lor de a acţiona, la cele menţionate anterior, este destul de dur: aceştia îndoindu-şi coada sub formă de bici şi folosind cleştii pe post de cătuşe.

Săgetător: Se pare că sunt cei care vor fi traşi la răspundere pentru vremea din ultima perioadă. Acuzaţii grave au fost aduse asupra lor, deoarece nu şi-au orientat săgeţile cum trebuie şi au străpuns cei mai grei nori de zăpadă.

Capricorn: Datorită simţului ascuţit al datoriei şi perseverenţei, au fost primii care au luat iarna de/în coarne şi au încercat să-i ţină piept. Trăgând un semnal de alarmă asupra situaţiei disperate din ţară, monitorizând cu o precizie demnă de cartea recordurilor, fiecare fulg de nea apărut şi mobilizând semnul zodiacal potrivit pentru rezolvarea situaţiei.

Vărsător: Se pare că în această iarnă cruntă, au fost încununaţi cu titlul de cei mai rapizi în dezsăpezire, fiind singurii care au varsat, în timp record, zăpada de pe autostradă pe câmp.

Peşti: Sunt primii care au răspuns mesajului transmis de Gemeni şi au susţinut ideea meditaţiei în detrimentul lopeţii sau a altor modalităţi de deszăpezire; formând o spirală împotriva inundaţiilor, dar pro dezgheţului…motivaţia principală fiind: “Vrem să ne simţim ca peştii în apă, nu ca peştii pe patinoar.”

2 comentarii: