vineri, februarie 03, 2012

ACTA

Acordul comercial împotriva contrafacerii

Deși lumea se aștepta la reacții din cele mai violente și mai intense din partea hackerilor și a crackerilor, aceștia privesc situația cu zâmbetul pe buze, optimism și încredere.

”Nu ne mai lasă să tragem de pe torente. Ei și? Atunci nu putem decât să le folosim cardurile și să le cumpărăm produsele. Uite așa n-o să ne mai plângem în veci de calitatea torentului. 
Clever, nu?

Ne urmăresc activitățile. Perfect. Atunci noi o să le urmărim activitățile fiicelor și soțiilor lor. Live porn. N-au decât să se uite și ei.

Or să stea cu ochii pe noi, ca pe butelie. Sper, doar să nu-i dezamăgim, și să le sărim în ochi ca sperma de la pix; drept la fix.”

declară, cu o nonșalanță extraordinară un reprezentant al hackerilor și al crackerilor, pentru pegas-motorizat.com.

Iar, noi ceilalți mai puțin dotați de natură cu abilități extraordinare de sustragere și împroprietărire, nu putem decât să ne opunem acestui acord.

Semnează petiția, dacă ești împotriva ACTA:

7 comentarii:

  1. Trebuie să mai fie ceva, dacă nu mai sunt viruși AH, NH, avem AC-TA, trece și asta, bau-bau-rile lumii!
    În Elveția, am citit undeva că-i la liber cu torentul din punct de vedere legal, altfel, acolo unde-i criză este și un bau-bau! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. si nici macar nu se stie cine a votat. se arunca pisica de colo-colo

    RăspundețiȘtergere
  3. Aţi văzut ultimul clip interceptat de Anonymous cu discuţia dintre serviciile americane şi britanice? Culmea - referitoare exact la ei... :)))))

    RăspundețiȘtergere