vineri, ianuarie 06, 2012

De Bobotează se sfinţeşte apa grea

Anul acesta, Duhul Sfânt s-a întrupat în cruce şi a fost aruncat în apă, s-o însărcineze.
Adică, s-o lase grea.

Tensiunile de pe plan extern din ultima vreme l-au îngrijorat extrem de tare pe Patriarhul Daniel, ce se teme de un război mondial ce ar duce la decimarea veniturilor Patriarhiei.

„Nu putem pierde niciun enoriaş. Anul acesta ne-am propus să dotăm cu S-clasuri Mercedes până şi parohiile de la ţară. Aşa se cuvine să se deplaseze un purtător de Cuvânt al Domnului. Apa Grea va aduce pe lume pe fraţii celor 2 comedianţi celebri de la Hiroshima şi Nagasaki: „Little Boy” şi „Fat Man”, ce-i vor amuza neimpozabil definitiv şi irevocabil pe toţi cei ce se iau de enorişii noştri” declară pentru pegas-motorizat.com Patriarhul Daniel

Ei, da.
 Acum când ştii că vei fi în siguranţă parcă-ţi mai vine să primeşti popa.

6 comentarii:

  1. nu eşti cu toate pe acasă :)
    ai primit aprobare pentru textul ăsta de la cel ce zice că de biserică ar fi cazul să îi lăsăm să vorbească pe cei care-s în măsură? dacă nu, vezi că rişti să fii etichetat ca fiind "porc abject", cum a păţit-o recent Teo ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. oare am spus vreun neadevar? de ce ar avea nevoie un popa de o masina de 100.000 de euro in timp ce sunt copii, batrani, invalizi, oameni fara niciun ajutor (atentie, nu ma refer la cersetorii de profesie)ce mor cu zile.
    Ce s-a intamplat cu mila crestina?

    Ce s-a intamplat cu viata monahala cand vezi maicute nascand gemeni si preoti pedofili si homosexuali?

    Ce s-a intamplat?

    Cred in Dumnezeu, in felul meu. Am doar reticente in a-i intelege pe "trimisii sai"

    RăspundețiȘtergere
  3. exact despre asta vorbea şi Teo, cu care ocazie s-a trezit etichetat de către un preot ca fiind "porc abject". probabil şi eu sînt tot în aceeaşi oală acum, pentru că mi-am permis să îi spun popii că singura treabă abjectă e insulta lui deplasată. dar...prefer să fiu porc abject, decît să fiu un individ cu nu ştiu cîte feţe :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Călin, fac front comun cu tine :)

    RăspundețiȘtergere
  5. dacă tot am făcut grupul porcilor abjecţi pe facebook, mă gîndesc să te invit şi pe tine; cred că te potriveşti de minune în grupul ăsta :)

    RăspundețiȘtergere