marți, august 23, 2011

Ambiţie bolnava chiar şi pentru o vacă comunală

Oare cât de slab trebuie să fii la cap să-ţi doreşti să fii cea mai grasă femeie din lume? Şi să mai afirmi că aşa eşti mai atragătoare. Poate, pentru, propriu zis: boi, bizoni, tauri.

La subiect, Susanne Eman de 32 de ani, cetăţean american, doreşte să “mănânce” visul american cu fulgi cu tot. Şi visul ei, e ca într-o zi să cântărească 730 kg, în condiţiile în care acum cântareşte numai 330 kg. Zilnic se pregăteşte asidu, consumând în jur de 20.000 de calorii.

Şi totuşi, am o întrebare:
Dacă o să ajungă cât Joiana – căci e foarte periculos pentru sănătate ce vrea -, lapte va da?

15 comentarii:

  1. doamne ce grasa este si tot mai doreste sa se ingrase,altcineva in locul ei ar dori a slabeasca nu sa se ingrase

    RăspundețiȘtergere
  2. li s-a urat de atata bine.

    pai incearca la noi in tarisoara sa te faci cat vagonu', ca la ce salarii avem nu-ti trebuie decat 3 vieti sa treci de 100 de kg.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu am vazut inca si mai grasi ca ea! cand te privesc ai impresia ca vor sa te inghita cu totul! sunt foarte inspaimantatori si put groaznic!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca o fi incercat sa slabeasca in nenumarate randuri, iar 'boala' si ideile i se trag din frustraii si depresii post dietetice, care nu au dat rezultat!

    RăspundețiȘtergere
  5. ce efect ar putea avea o dieta cand bagi in tine ca intr-un vagon si nu faci sport deloc

    RăspundețiȘtergere
  6. Ei, fiecare are câte-o păsărică, numai unii-au câte-un stol!

    RăspundețiȘtergere
  7. @Max: aici cred că nici măcar stol nu e, e o colonie întreagă :)
    şi eu mi-aş tori cîteva kilograme în plus, că-s mai slăbăciune de felul meu, dar să ajung cît un tanc nu mi-aş putea dori niciodată. oare tanti asta s-a gîndit vreodată că nu i-ar strica o vizită la psihiatru? de fapt nu numai una :)

    RăspundețiȘtergere
  8. pai, la felul în care arata, nici nu mai are ce altceva spera! Înfiorator!

    RăspundețiȘtergere
  9. Te salut Cypy !

    Mare-i grădina !! Am un singur răspuns pertinent dealtfel DÂÂÂÂNG !!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu mi-a luat mult dupa poza sa ma gandesc ca treaba asta se petrece in America!!!E ft clar!!! Oamenii astia traiesc doar pt ambitiia de a face orice,dar orice sa devina realmente cunoscuti,si se pare ca si reusesc adesea..
    Intrebarea,mi-o pun eu,de unde Dzeu are bani asta sa manance in halul asta..si sa traiasca viatza cu aceasta imagine,totusi e o fiinta umana clar deformata fizic..lasand psihicul ei deoparte..probleme au sinucigasii nu cei ce vor sa traiasca bine si pe deasupra sa se mai si afirme!Pe asta nu o doare nici la pupaza ce aratare a devenit,credeti ca are vreun complex,cand ea e in extaz ca a ajuns poate pe primele pagini inghitzind mancare cat o tzine stomacul..km de intestne...
    Si totusi ce munceste femeia aceasta...
    Aici in Ro nu au oamenii ce manca,si dansa baga la cina un hipermarket sectia food..mna,fain..m-as imbogatzi sa vand ce papa ea..hmmm..

    RăspundețiȘtergere
  11. @sabina
    probabil ca te-ai imbogati bine de tot

    RăspundețiȘtergere
  12. oau ce mai vaca pare ca de slaba la cap este vaca asta ????????????

    RăspundețiȘtergere