duminică, iulie 10, 2011

Lucian Bute, îți mulțumesc!

 
Îți mulțumesc Lucian Bute!
A fost un meci de excepție aseară!
Toți rărunchii sufletului meu pocneau de mândrie și bucurie într-o stare de exaltare pe care nu-mi amintesc de când nu am mai simțit-o.
Avem nevoie ca de aer de astfel de reușite, care să ne ridice fruntea și moralul căci, cred cu toată tăria,
că suntem un popor magnific, ce dintr-un motiv sau altul se află în derivă pe mări tulburi.
Cred că avem un cuvând greu de spus.
Cred că suntem deosebiți.
Trebuie doar ca și noi ceilalți să începem să credem în noi așa cum tu o faci și culmile succesului se vor netezi în calea noastră.
Iți mulțumesc!
Mult succes pe mai departe!

5 comentarii:

  1. adevarat! Ne-a facut sa fim mandri ca suntem romani intr-un timp in care putini mai reusesc acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
  2. ...subscriu, si, in acelasi timp, depling mitocania celor care i-au stricat bucuria victoriei, cu aluzii politice.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cind totul merge cam slabut in tara fiecare se agata cu mindrie caci avem ceva de glorios si interesant la noi in tara.In Philippine la fel au un boxer Pacquiao care stirneste o revolutie cind are un meci de jucat.Sincer sint foarte incintat caci cind avem ceva bun ne place sa vorbim,mai ales de Lucian Bute care a inceput sa se afirme in Canada ca un boxer iesit din comun, prin talentul sau de a lovi adversarul in momentele potrivite.Are mare talent si va cistiga in continuare multe meciuri si glorii in SUA unde sint multi bani de cistigat.Ii urez mult succes in continuare si noua Romanilor emotii si bucurii caci avem ceva deosebit prin tara.

    RăspundețiȘtergere
  4. Lucian ne-a oferit pe langa o victorie nemaipomenita, o lectie adevarata de patriotism. Dupa ce ca statul l-a promovat ca pe un produs si i-a luat jumatate din banii castigati ca taxe si impozite, omul asta plangea de fericire ca a reusit sa ofere romanilor o seara magnifica. Tot respectul pentru Bute!
    Sa auzim numai de bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Este un campion pe care nu stiu daca-l meritam ca si tara, dar care poate fi un exemplu pentru a ne schimba atitudinea si modelele.

    In ziua respectiva ma trezisem de la 5 ca sa ajung in Bucuresti, am revenit pe la 21 acasa si nici macar n-am simtit oboseala in fata unei victorii care m-a uns la suflet. Sper ca ne-a mai racorit (inclusiv creierii prea incinsi de politica, can-canuri si prostii autohtone).

    Tot pentru "racorire", te-am adaugat in Blog and roll on the rocks. Spor!

    RăspundețiȘtergere