luni, octombrie 18, 2010

Dotări polițienești

Burta și curu mare
Din totdeauna am crezut că polițiștii, în general, sunt niște animaluțe ale naturii foarte slab dotate, intestinal - adică au mintea constipata și oricâte lazative ar lua nu reușesc să treacă de sintagma: au cu 2 clase mai mult ca trenu'; personal de Dorohoi ce-a făcut pană când un polițist a înțeles de ce cârâie ciorile în zbor - schimbă vitezele - .
De admirat e faptul că slăbiciunea minții e revanșată de grăsimea corporala ce alcătuiște armonioase forme hidoase, nicidecum atletice sau zvelte dar cu potențial ridicat în a deveni parapete umane pentru infractorii neatenți și la fel de inteligenți.
Trăiscă gogoașa înfuriată!

6 comentarii:

  1. In prima faza - daca ma refer la poza de mai sus pare hazliu - ca e din state. Iar acolo nu merge sa discriminezi obezul - ca te da in judecata, si mai devreme sau mai tarziu ai sa angajezi si d'aia.

    Politia e un serviciu public util - hooo bre, nu-s gabor dar fara ei ar fi un vest salbatic in toata regula. Si asa se taie lumea in strada, se omoara, se fura, se violeaza - dar fara ei, toate astea ar fi "legale" ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. eu nu am zis nici o clipa ca nu e un serviciu util, doar eu ca cetateam nu-s multumit de eficient lui.

    RăspundețiȘtergere
  3. Grija la exprimare - laxative nu lazative, trenu'; personal.
    In rest, articolul imi pare unul subtire din prisma ca generalizezi iar cine generalizeaza da dovada de lipsa cel putin de chef de a gandi.

    RăspundețiȘtergere
  4. stii cum e cu generalizatul: poate generaliza cel ce gandeste si cel ce nu (tu doar punctul asta ai exprimat).
    acum as dori sa te intreb de cate ori in decursul existentei tale ai fost multumit de serviciile stimabililor cu chipiu pe care-i platim din salariile noastre?

    RăspundețiȘtergere
  5. Comica imagine, dar si ei sunt oameni la fel ca si noi ;)

    RăspundețiȘtergere