vineri, septembrie 17, 2010

Carceră de 5 stele

Syria, Austria
E o pasăre
E un nor...
Ba e maidanezul zburător...
Nu!
E mândria arhitecturală a sistemului de penitenciare austriac
 ce ridică ștafetă confortului onorabililor oaspeți - violatari, pedofili, tâlhari și crimininali - până la un umil nivel de 5 stele, în speranță că aceștia vor avea parte de un „sejur” de vis și toate acestea bineânțeles din contribuția la stat ale acelor persoane, mai puțin norocoase în viață ce au fost abuzate, violate, tâlharite sau sub vreo 2 m de pământ îngropate - Selecție naturală!
Tot în ideea confortului absolut se folosesc și cătuse roz, cu puf, pentru a nu vătăma capacității infracționale ale iubiților oaspeți iar gardienii sunt pregătiți mereu să le satisfacă doleațele, chiar și pe cele mai năstrușnice, știut fiind faptul că toți au o pregătire în domeniul hotelier.
Programele de reeducare și recalificare profesională includ cursuri de penetrare păpuși gonflabile minore, abuzat păpuși în scara de bloc, dexteritate în sustragerea portofelului în autobuz, tehnici avansate de atac cu bâtă și cu arme albe, folosirea eficientă a armelor de foc și a explozibililor, cursuri de piromanie, etc.
Life's such beautifull place...
Enjoy it!
 While you can still breathe...

3 comentarii:

  1. Si acuma un om sarac se intreaba: sa fiu un cetatean cinstit si sa traiesc in mizerie sau sa comit o fapta rea si sa traiesc in lux, cu siguranta daca inchisorile de la noi ar arata precum cea din poza rata criminalitatilor ar creste foarte mult...

    RăspundețiȘtergere