duminică, iulie 25, 2010

Paza bună trece primejdia rea

De cățeua lu' gagică-ta-ți legi de mașina ta.
Avantaje:

  1. Poți mineri-n pace, nu mai ai pe cap o cățea care să te latre când cealaltă urcând portativul onomatopeelor are un orgasm mai fals decât replicile de agățat pe Mirc; dar ești cotizant fidel la poșeta milei așa că orgoliul tău de miner priceput trebuie complimentat;

  2. Cum ai parcat pe 2 locuri lumea o să creadă că ai 2 perechi de atârnătoare așa că nu o să-ți zgârie bijuteria proaspăt jentuită; sper doar să-ți taie cauciucurile, nu din alt motiv, dar vreau să-ți vad jantele ieșind în evidentă și admirate în toată splendoarea lor, vreo 2 zile la rând până mai faci ceva bani să-ți cumperi altele de tip „run on flat”;

  3. În  caz de uiți câinele, legat de jantă, nu-ți fă griji vei obține repede și bine un delicios „mashed dog”, mai ales dacă  pleci în trombă și-l dai pe Gută la maxim. De o să fie vreun binevoitor prin preajmă și o să-ți breveteze invenția la Registrul Poliției Române s-ar putea să obții multe beneficii de toate formele, mărimile și culorile când scapi săpunul la duș; deși nu stiu sigur cum e la noi legislația în vigoare privind protecția animalelor.
Știe cineva legislația privind protecția animalelor?

2 comentarii:

  1. Interesanta ideea cu plecatul in tromba:)Probabil sti ca un japonez a fost omorat de caini pe plaiurile noastre,cred ca proprietarul o sa fie felicitat de guvernul japonez,sau poate o fi masina unui japonez razbunator?!sau doar un cocalar/printesa idiot/idioata?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca e varianta a doua. Înleg cu japonezii cred ca ei ar fi incantati de un caine facut piure servit in sange cu sos de ananas verde sa zicem :))

    RăspundețiȘtergere