marți, iulie 13, 2010

O barză flămândă rău

Pe copii îi aduce barza.
Barza i-o păsărică mai mare care, de pe la 14-15 ani încolo se hrănește cât mai des cu putință cu seva viemișorilor de văgăună. Oricât de bună ar fi seva asta când nu-i atentă și mănăncă prea mult și fără sarea de latex de pe muntele Căciulița, i se face rău la burtică și-i crește mare și apoi în 9 luni, să n-o pedeapsească Doamne-Doamne c-a fost lacomă și nesătulă, un scâncietor , într-un coșuleț,
 pe lume aduce unei tinere familii.
Totuși, oricât ar fi lucrurile de clare, Gigi tot nu înțelege de ce la tv berzele îs așa de flămânde-ncât caută seva-n mai mulți viermi odată și când, în sfărșit după un întreg arsenal de onomatopee, o găsesc în loc s-o înghită și-o dau pe față și pe corp.
Îl lămurește cineva pe Gigi de ce berzile alea îs așa risipitoate?

6 comentarii:

  1. dar ce atent se uita el acolo, mic si pacatos. poate fetele acelea confunda "seva" cu o lotiune ce trebuie data pe corp pentru a putea merge apoi la bronzat.

    RăspundețiȘtergere
  2. cred ca fetele alea stiu foarte bine toate proprietatile sevei

    RăspundețiȘtergere
  3. taci ma, ca el cauta programe educative pentru ala micu:)). adica pentru copil. la ce te gandeai;))?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ala micu tre' sa stie din ce se trage...educativa toata chestia.Da' tanti mamica a ales un documentar cu doi tati,ca na' baiatu' mami tre sa priveasca doar documentare high level sa-si dezvolte procesorul.Dupa mecla mamicii cred ca si ea ar fi buna ca barza la dublu'.....varianta capra.

    RăspundețiȘtergere