duminică, iulie 04, 2010

Meserie de criză

Amant - șarmant, înalt, dotat...
Cu un binedefinit organ central de comandă și control al plăcerilor carnale și nu numai într-o formă mare și netedă, fără nici un fel de circumvoluțiune (creierul; un creier neted arată lipsa activităților cerebrale) Gigi Idolul Femeilor și-l poartă pe umeri mândru nevoie mare căci, de curând, și-a dat seama care e vocația vieții lui: să se facă amant! Nu-i lipsește nimic. Are tot ce-i trebuie: e ridicol, ostentativ, indiscret, caraghios, manelist, prostcrescut, needucat și la toate astea se adaugă un superb Ford Mondeo de vreo 3 generații obținut cu sudoare frunții, culegând capșuni pe tărâmul făgăduinței: Spania; unde a înțeles și șmecheria cu sângele latin ce-i curge prin vene...
Femei dornice de placerea de a fi arătate cu degetul, apelați cu încredere!  
Soții/concubinii/iubiții voștri nu vor afla de escapada voastră niciodată înainte ca el să înceapă să povestească, adică cam...imediat după, diverșilor gură cască ce-i pot face cinste cu o bere. 

8 comentarii:

  1. Ai putea sa ii sugerezi acestui "Amant - șarmant, înalt, dotat..." sa posteze mesajul de mai sus pe un site de matrimoniale, asa poate are sanse mai multe sa se plimbe cu o "domnisoara draguta"...:))

    RăspundețiȘtergere
  2. priveste partea buna a lucrurilor, macar, sotia infidela, nu e prinsa acasa cu amantu', caci amantu' manelist are masina si-i poate oferi in acelasi timp si un specatacol, gratis spune el, taxabil presupun eu, cu un taraf. Ideea "amantului-sarmant, inalt, dotat" ar fi bunicica, dar oare mai sunt femeile interesate de amanti pe timp de criza?

    RăspundețiȘtergere
  3. pai nu stiu daca chiar asa e caci amantul asta cam are obiceiul sa duca vorba

    RăspundețiȘtergere
  4. atunci daca gigi duce vorba nu cred ca , in curand, o sa mai aiba multe femei pentru ca e criza si daca le prind sau aud barbatii lor o sa le ceara divortu si apoi la tribunal si or sa trebuiasca femeile sa scoata multi banii si nu prea sunt ca e criza..

    RăspundețiȘtergere
  5. Asta e un specimen destul de des intalnit pe meleagurile noastre,face parte din specia cocalarus idiotus,o specie care se deosebeste in special prin comportament,infatisare,limbaj.Din pacate acesta specie se inmulteste foarte repede cucerind teritorii implementandu-si ideiile si comportamentul infect cu o rapiditate uimitoare si exemplarelor sanatoase.

    RăspundețiȘtergere
  6. asa e, din pacate! adevaratele valori sunt desconsiderate si predomina cei ca el...poate daca am face front comun impotriva lor situatia s-ar schimba

    RăspundețiȘtergere