joi, iulie 08, 2010

Așa-i place la pompă!

Cu posteriorul la înaintare.
Gigi Lărgitanal membru al clubului „Dacă am Bmw ce-mi trebuie bun simț” consideră că o pompare eficientă de fluide necesare bunului mers al vieții nu se poate realiza decât atunci când pompa pătrunde pe toată lungimea sa în orificiul posterior. Deși e de acord cu unele variațiuni de poziție, pomparea directă rămâne preferata lui, mai ales că doar așa nu pierde nici o picătura din prețiosul lichid dătător de viața nouă.
Probabil i se trage de la statul in genunchi de pe vremea culesului de căpșuni în țările calde când seful său, din când în când,  îi pompa-n trup și-n suflet voință cu organul său motivațional...numit remunerație pentru orele suplimentare-n care a stat la dispoziția sa, satisfăcându-i toate poftele lucrative. 
Gigi uitași de unde plecași, dragă! 

9 comentarii:

  1. benzina e scumpa...dupa ce a castigat cu greu banii, prin "sudoarea" genunchilor si julirea lor, suportand inganfarea patronului, chiar nu-si permite sa risipeasca nimic din ce plateste.

    RăspundețiȘtergere
  2. cred ca, de fapt, el a devenit ingamfat dupa ce si-a tot multumit seful in fel si chip.

    RăspundețiȘtergere
  3. era si timpul dupa cate a indurat pentru culesul caspunelor...acum are bmw asta e tot ce conteaza, chiar daca nu stie sa conduca bine si face ca "nenea": http://pegas-motorizat.blogspot.com/2010/04/mestec-guma-am-bani-de-guma.html

    RăspundețiȘtergere
  4. culesul capsunelor e o munca si ca orice munca e onoranta atat timp cat e facuta cu demnitate; doar ca unora li se urca la cap

    RăspundețiȘtergere
  5. prin "a indura pentru culesul capsunelor" ma refeream la a indura inganfarea patronului, nicidecum ca nu ar fi o munca onoranta.

    RăspundețiȘtergere
  6. pai, ideea era ca patronul nu era neaparat ingamfat ci un pic mai atasat de posteriorul lui Gigi

    RăspundețiȘtergere
  7. Zice ASHASHYN :))
    Doamne ajuta sa iti iei BMW :))sa vad atunci ce zici tu de sefu tau=))

    RăspundețiȘtergere
  8. ce-i drept as vrea unul, dar asta nu inseamna ca am sa renunt la demnitate pentru a-l avea

    RăspundețiȘtergere
  9. haha 'ai furat' poza dupa diseara.ro..este pusa de mine :))...:))=))...

    RăspundețiȘtergere