vineri, iulie 09, 2010

Cum să mori ca prostu'?

 
Curentul curentează!
După principiul mașina calcă nu te gâdilă-ntre crăcane, așa și tovarășul curent electric, deși pune în funcțiune diferite elemente penetratoare cu mișcarii de dute-vino și rotație, are prostul obicei să te ducă-n lumea viselor eterne când îl combini cu apa.
Nu-i place și pace!
 E cât se poate de strict în legătură cu combinațiile acceptate spre deosebire de baieții din piscină care nu suferă sub nici o formă de lipsa unei prezențe feminine, ba chiar, spre exemplu, cel din colț e-n culmea extazului lângă alte 2 perechi de tălăngi ce atârnă, dar nu sună. 
Dar lumea e făcută să mergă înainte și cum moda scurtatului venelor se apropie de final era timpul ca un nou curent să apară; doar suntem in era computerului și a dependenței de energie electrică, prin urmare trebuie să-i aducem un omagiu măreției sale.
Trăiască berea...chiar de-ar fi ultima!

6 comentarii:

  1. Macar rudele lor vor avea consolarea ca indivizii respectivi si-au petrecut ultimele lor momente intr-un mod "placut" cu berea langa ei, incantati de sunetul melodias al manelelelor; macar atat daca duceau lipsa de domnisoare incantatoare si de ceea ce in literatura de specialitate este denumit "creier"...

    RăspundețiȘtergere
  2. oare nu vor ei un jacuzzi? si se gandeau cum sa inventeze unul fara prea multa cheltuiala si de ce nu? poate or sa intre in cartea recordurilor...ce mai conteaza daca vor muri in "numele stiintei", si vezi, berea la nevoie e alaturi de om.

    RăspundețiȘtergere
  3. da, macar berea sa ne fie alaturi

    RăspundețiȘtergere
  4. Ei sunt smecheri si dusmanul curent nu-i face pe ei!Ar fi o idee sa se adune mult mai multi intr-o piscina mult mai mare si sa incerce cu un voltaj ceva mai ridicat!Sunt geniale pozele....felicitari ptr blog!

    RăspundețiȘtergere
  5. mc frumos pentru apreciere! and stay close for what's next

    RăspundețiȘtergere
  6. amuzant blog ai mey :)))
    maşina calcă?serios?bine că mi'ai spus :)))

    RăspundețiȘtergere