marți, aprilie 20, 2010

Mestec guma, am bani de guma...


De curand am aflat un mare secret existential, de importanta majora pentru dezvoltarea mea ulterioara: cand conduci, guma se mesteca intr-o miscare boviniana de rumegare, avand grija ca toti ceilalti participanti la trafic,fie ei conducatori auto sau pietoni, sa observe activitatea ta de mare finete, ce nu e la indemana oricarui muritor de rand, posesor al unor norme elementare de comportament civic.
Pentru amplicarea efectului e indicat sa se foloseasca o masina de "import", cu cel putin 200.000 km la bord si de cel putin 10 ani in circulatie, de preferat un Bmw cu numere de pe-afara, ce scoate mai mult fum decat furnalul de la Resita, iar zgomotul...celor ,initial, 4 cilindri, acum 3, fara toba...just wonderfull.. 
Pozitia ideala, acestei mirobolante demonstratii de "valoare" consta in rastignirea pe scaun, cu mana stanga, incarcata de tatuaje de prost gust,numele iubitei (foste, actuale...), cruci, etc, azvarlita pe geam, pana la cot, sezutul pe-o buca, iar privirea, ingretosata, orientata spre inainte cu un ochi mai sus  decat celalat, privind prin ochelarii "Gucci", "Armani", "Prada" achizitionati de la reprezentanta originala din bazar.
So...am bani de guma, mestec guma...

2 comentarii:

  1. mai tu esti suparat ca nu mai fac astia guma turbo ca sa poti sa faci baloane;)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Referitor la furnalul de la Resita...nu mai scoate fum...cred ca i-au pus catalizator se incadreaza in euro 4 clasa de poluare :D, referitor la "trotinetele coxate pe autobenzi europene"..pacat caci ne umplem cu fierul vechi al italienilor si acesta tot lovit de pe micile stradute italiene :))

    RăspundețiȘtergere