miercuri, februarie 08, 2012

Elodia Ghinescu e oficial moartă. Serialul OTV reîncepe

N-ai cum să spui că nu ştii cine e Elodia Ghinescu. La cele 100000000 de episoade, privind dispariţia sa, din serialul cu acelaşi nume, desfăşurat în direct, în reluare, şi în direct şi-n reluare în acelaşi timp,  la televiziunea poporului,OTV, măcar odată, navigând printre canale ai trecut şi pe acolo. Nu nega. Nu fi ipocrit. 

Se pare că-n horoscopul pe 2012 a lui Dan Diaconescu apar foarte multe milioane de euro, căci odată cu declararea oficială a morţii avocatei Elodia Ghinescu sigur reîncepe şi serialul. 

Probabil acum vor fi şedinţe de spiritism, sau alte rahaturi în genul ăsta, pe care casnicele plictisite şi bărbaţii lor ipotenţi le vor devora ca pe pâinea caldă. 

Se vor dezlega toate tainele crăpării. Stai pe aproape. Stai, ăsta e sloganul unei alte televiziuni. Mă rog...

Ca să fac o paranteză, îmi amintesc de colegul meu din anul 3, student la „Construcţii de Maşini Şi Management Industrial”. Bursier cu media generala peste 9. Nu a ratat niciun episod.

Sumarizând, ţine minte:

Elodia Ghinescu e oficial moartă. Serialul OTV reîncepe!

8 comentarii:

 1. si eu m-am gindit la acelasi lucru cind am citit in ziare titlul acesta..sint curioasa ce o sa urmeze

  RăspundețiȘtergere
 2. este un subiect de interes naţional, chiar e necesară reînceperea acestui serial, altfel cu ce şi-ar umple timpul lelea Floare şi badea Gheorghe (şi nu mă refer la ţărani aici). veneam din Bucureşti, prin 2008 cred, cu autocarul; am adormit pe Valea Oltului şi m-am trezit în mijlocul unui coşmar; în spatele meu, un el şi o ea, probabil pe la 45 de ani, dezbăteau problema Elodiei şi a lui nu mai ştiu cum îl chema pe individul ăla. dar o dezbăteau cu atîta patos, de parcă de ea ar fi depins soarta lor. mi-am pornit mp3-ul şi mi-am băgat căştile în urechi...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. repet. asa era colegul meu de camera din anul 3 de facultate. numai el avea 22 de ani sau pe aici pe undeva

   Ștergere
 3. Deja ma doare capul!!! A fost interesant la inceput dar acum deja e obositor subiectul.

  RăspundețiȘtergere
 4. Doar remuşcările din sufletul aceluia care a omorât-o se pare că nu încep...

  RăspundețiȘtergere
 5. Io zic ca pentru a le da peste nas tuturor OTV-istilor e cazul sa se reincarneze tot in Elodia Cioaca.

  RăspundețiȘtergere