miercuri, martie 30, 2011

Buluc - buluc

Că aşa suntem noi.
Ieşim buluc cu capul înainte şi dăm cu subsemnatul în favoarea oricui ne promite marea cu sarea, deşi, din băltoacă urât mirositoare în care ne aflăm, de-ar mânca chiar jăratic, i-ar trebui câţiva ani buni s-o transfome în cel mult mlaştină.
Şi mai ca întotdeauna, când ne prindem că un păpuşar c-o mână de coarde ne-a jucat cum a vrut, ne apucăm să fim cu toţii analişti, să ieşim ca nişte păduchi rahitici în faţă şi să ne exprimăm în fraze de zeci de ori mai lungi ca sulele ce le-avem înfipte-n coaste, competentele păreri despre cum ar trebui să fie...
Doar că nu e...
La urma urmei, noi am dormit în papuci...

5 comentarii:

  1. imi place poza:)..pacat ca seamana cu realitatea.
    te invit sa participi la campania 2% pentru SMURD

    RăspundețiȘtergere
  2. mc de invitatie. am donat, deja, cei 2% unor copilasi foarte bolnavi.

    RăspundețiȘtergere
  3. de obicei cand iesi din belea sau cand faci ceva profitabil...trebuie sa apara si ceva negativ

    RăspundețiȘtergere
  4. Salutare. Am vazut blog-ul/site-ul tau si mi-a placut si ma intrebam daca doresti o colaborare cu site-ul meu http://www.24monden.net/ ?

    Daca doresti link exchange iei codul de aici ( http://www.24monden.net/p/link-exchange_18.html ) si dupa aceea imi lasi un comentariu pe site-ul meu si am sa te adaug si eu imediat ce am sa vad mesajul tau.

    Vei aparea in partea dreapta, la link exchange odata ce apare continut nou pe site-ul tau. Deci cum vei posta ceva nou o sa apari primul.

    Cu stima http://www.24monden.net/

    P.S. Site-ul meu are in jur de 1000 unici pe zi

    RăspundețiȘtergere