vineri, octombrie 22, 2010

Carpathian Garden

  „Cum in”, dar poate mai bine ar fi „Cum on” România
- dacă nu vrei să te legi la cap, fără să te doară, cu vreo pensie alimentară pentru numai 18 anișori -.
E un tărâm de vis!
Simți asta de îndată ce treci granița și vameșii români, prin căutările lor temeinice ale acului în carul cu fân, indirect îti sugerează că dacă la fondul: „Imi fac vilă să moară dușmanii”, nu cotizezi, vreo săptămână prin vama tot ai să înnoptezi.
Odată trecut de vamă, nu mai ai decât să te bucuri de vacanță.
Măcar tu, că mașina ta sigur nu - nu vrea și pace să apreciezea frumusețea unui drum din evul mediu. Așa că tragi într-o parcare să se mai odihnească nițel și ea.
 Nici bine nu oprești și simți ospitalitatea gradinăreselor autohtone care te asaltează cu tot felul de oferte, de a-ți prezenta gradinele lor mai tunse sau mai cârlionțate unde șusură, prelingându-se pătimaș din peștera Muierii, un râuleț cristalin de plăcere contra cost - pe care-l poți, dintr-o înghițitură, sorbi, sau, în care, în voie zbengui -, deasupra căreia semeț se ridică Muntele Venus.
Mirobolont peisaj!
Cum on România!

5 comentarii:

  1. Cred ca Elena Udrea ar fi trebuit sa foloseasca fotografia cu cele doua domnisoare pentru a atrage mai multi turisti. Strainii stiu ca romancele sunt frumoase, dar la ce bun cand nu le si arati? Oricum ar fi fost mai profitabil decat toti banii aruncati pe fereastra la controversata frunza. By the way, a venit toamna de vreo luna, frunzele nu ar trebui sa cada?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa le arate acesta Udrea de ce si pt ce anume? ca sa le penetreze(sa le futa) altii? dar ce romanasii nostri nu mai sunt buni? ei ce au? oare nu detin si ei la randul lor acelasi set de organe sexuale(pula si coaie) ca tot omul? ori am devenit drakului o tara numai de tarfe pt altii? si chiar, apropo, draguta domnita(sau poate speri si dumneata la vre-un penis de strain peste noapte dupa care sa te procopsesti si dumneata?)... intamplarea a facut ca eu sa circul mult si pe afara... unde stii tu oare ce reclama au facut femeile noastre(romancele) tarii asteia numite Romania incepand din orientul mijlociu si continuand sau terminant cu asia ori america de sud? ca am fi un popor plin de tarfe(de doi lei, ieftine si proaste)... crede-ma!... iar voua ca femei, nascute si crescute pe taramul acestei patrii nu va este chiar deloc rusine oare cu o asemenea atat de josnica reclama ce ati facut tarii asteia??? RUSINE VOUA DRAGELOR MIMOZE DE DOI LEI CARE NU MAI STITI CE INSEAMNA ONORANTA VIATA DE FAMILIE ORI DRAGOSTEA ADEVARATA SI VA INJOSITI INTRATAT!!! (SI MA ADRESEZ AICI DOAR ACELEI CATEGORII DE FEMEI CARE FAC TARA ASTA DE RAS IN TOATA LUMEA CIVILIZATA) AFIRMAND SI ACCENTUAND ACESTE LUCRURI PT CA IN ACEA LUME CIVILIZATA TARFELE AU LOCUL, UNICUL LOR LOC... LA BORDEL!!!

      Ștergere
  2. ....vorba ceea : ...nu lăsați pădurea pe mâna fetițelor căci distrug fauna, natură moartă...:))))

    RăspundețiȘtergere
  3. saracele...se vede ca in capsorul lor nu mai e decat o ramasita de neuron,si aia ametita de aburii alcoolului.caci numai intr-un stadiu avansat de ebrietate ar putea niste specimene de femei sa faca asemenea 'ghidusii'.Amin.

    RăspundețiȘtergere