vineri, august 19, 2011

Aventură romantico-sexuală pe GPS

„LocalSin” e noua găselniţă în materie de aplicaţii pentru smartphone, ce permite şobolanilor utilizatori de telefoane inteligente să-şi găsească „plăpiumioră” pentru o seară sau, cine ştie, pentru mai mult timp.
Şi e atât de bună – aplicaţia, plăpiumiora în fucţie de norocul fiecăruia – încât producătorii promit că-ţi cresc cu până la 90% şansele de reuşită.

Practic, aplicaţia stochează preferinţele şi dorinţele tuturor bărbaţior şi femeilor de orice orientare sexuală (utilizatori ai acestei aplicaţii), iar mai apoi permite accesul utilizatorului la un fel de hartă a pasiunii, şi la o listă a posibilelor plăpumioare, de unde să alegi. Din vitrină, ca la piaţă.
Trimiţi o cerere şi dacă se acceptă...bagă mare, rapid şi tare.

Numa’ vezi să n-o alegi tot pe nevastată-ta, că-n acest caz, aventura va fi să scapi necastrat, deşi şi ea, cel mai probabil, tot la agăţat a plecat.

7 comentarii:

  1. Nu m-as risca sa apelez la acest gen de aventura!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum fac unii bani din prostia altora :)) Sau, ma rog, disperare...

    RăspundețiȘtergere
  3. aplicatia e foarte aproape de realitatea actuala, can ies prin cluburi si vad cat de disperati sunt barbatii, si cat de disperate sunt unele fete, serios ca mai bine le dai o aplicatie din asta! In plus nu stiu ce e atata filiozofie, sa faci sex e un lucru normal si o necesitate, asa sa-r rezolva mai usor lucrurile intre doritori!

    RăspundețiȘtergere
  4. salut, doresti sa faci schimb de link cu blogul meu www.cutremurat.org ?
    Eu deja te-am adaugat in blogroll. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Salut!Te-am adaugat, mi-ai trimis un mail la cris.buli@yahoo.com legat de blogul meu,miss sunhine.anunta-ma te rog knd ma adaugi si tu:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Salutare! Sunt proprietarul site-ului www.24monden.net ...de curand am lansat un nou site: http://just-monden.info/ care o sa creasca in curand. Insa are si el nevoie de catva link-uri, daca esti de acord cu un link exchange lasa-mi un reply la acest mesaj si imediat am sa te adaug si eu. Raman recunoscator de esti de acord cu acest parteneriat.

    Cu stima, Neacsu Alex
    http://www.just-monden.info/ si http://www.24monden.net/

    RăspundețiȘtergere