vineri, iunie 17, 2011

Pikachu

 
Consider ca adevăratul Pikachu şi pisicuţa ar fi trebuit să rămână două entităţi diferite,  fiecare în lumea ei. Trăirilor mele, Pikachu-ul acesta pisicesc, nu le inspiră decât milă şi compasiune iar faţă de stăpână, o repulsie bună dătătoare de idei schingiuitoare.
Deci, poate că ar fi interesant să-i aplicăm şi noi, iubitorii de animale în starea lor naturală, stăpânei, un tratament menit să creeze o asemănare cât se poate de veridică intre ea şi o mitică babă cloanţă
- cum de altfel nu mă îndoiesc că apare în imaginea pisicii -.
Propun să începem prin a-i elimina prin metoda „ciocanul loveşte dalta” câţiva dinţişori.
Apoi, mă gândesc s-o spânzurăm de picioare şi părul să-i împodobim cu nişte haltere...
Bineânţeles anestezia ar fi de prisos.
Alte idei?

17 comentarii:

  1. ce oameni retardati, mi se rupe sufletul cand dau peste poza asta. ce minte bolnava trebuie sa ai sa chinui asa un pisic? :(

    RăspundețiȘtergere
  2. hai ma in halu asta da ce inima are femeia aia spanzuratio in ptm

    RăspundețiȘtergere
  3. alllllllllo! A vopsit pisica,nu a calcat-o cu masina,oameni buni!!sunt culori ce ies la apa!! cu ce a putut-o chinui oare??daca o spala facea mai urat credeti-ma ,am animale acasa. Sunt oameni ce maltrateaza animale am vazut cu ochii mei cand eram mica,nici acum nu imi pot sterge din memo,le bat pana le ucid,sunt care le otravesc..etc..ca nu sunt deacord neaparat s-o vopseasca dar va asigur ca n-a chinuit-o..bogatasii isi vopsesc toti animalele albe in roz,albastru,verde,chiar si la expo canin 2011 am vazut,si pe ghierutze lac de unghii..
    Dar asa e o parte din poporul nostru... tzipa pe mal ca apa e rece dar nici nu a atins-o inca...sunteti patetici..sorry,chiar n-aveti habar de animale nimic!
    O zi buna,Sabina.

    RăspundețiȘtergere
  4. @ sabina
    sa inteleg ca tu ti-ai vopsit pisica?

    RăspundețiȘtergere
  5. Oh, haide! arată chiar bine. E mai sexy aşa =))))

    RăspundețiȘtergere
  6. Aoleu...asta-i mai tare decat cainele meu martian...Saraca pisica.

    RăspundețiȘtergere
  7. @cypy nu se pot vopsi pisicile,cainii mei din pacate,au blana inchisa la culoare,dar sper sa-mi iau un chuahua alb sa-i pun pete negre,sa am un dalmatian in miniatura,am sa fiu unicata... :))))) caz contrar,roz tot il fac sau albastru!! :)))))))

    RăspundețiȘtergere
  8. hai ba lasati'o chear are dreptate sabina ... ce pnm ia fac la animal ia dat vreun sut in cap ce tot atata aparare .. si'a vopsit pisicare are chestie:))) hai ba lasati'o balta .. daca as avea un caine la's desena tot nu neaparat o singura culoare un desen sa reprezinte cv :)) unu mai mic :)) .. hai ca vam pupat :* .. Alex.

    RăspundețiȘtergere
  9. Simpatica pisicuta dar mie mila de ea saraca pt ca e bataie de joc ......daca cineva v-ar vopsi si pe voi fara sa aprobati acest lucru sigur nu ati fi de acord....Intradevar e "very cute" dar totusi e o batjocora fata de saracul animal

    RăspundețiȘtergere
  10. :( I speak english only sorry, I think this is horribly sad and inhumane.

    RăspundețiȘtergere
  11. @Karen

    This is also my pont of view :)

    RăspundețiȘtergere
  12. saraca pisica a transformat-o in picaiu...:((

    RăspundețiȘtergere
  13. Daca ar durea prostia .......
    Doamne mare e gradina taa, unu a aruncat la mine la bloc pisicu de pe bloc cu 9 etaje...
    Comentati astea pisatilor...

    RăspundețiȘtergere