vineri, martie 04, 2011

Eşti doar un sclav. Fă ceva!

Cu buletin, permis de conducere şi de multe ori, cu mai multe diplome decât poţi agăţă pe pereţii conacului tau de forma şi mărimea unei cutii de chibrit -  economice - , la care te-ai înjugat să plăteşti, lună de lună, numai vreo 30 de ani
Pe care-i arzi aşteptând...deşi tu nu arzi, eşti chiar livid şi monoton.
Arzi!
 din când în când, chiar şi pentru o clipă.
Arde-o, cum poţi tu mai bine şi nu te gândi la ce va fi mâine, dacă azi arde-n tine fitilul fericirii.

2 comentarii:

  1. Dorim un schimb de link cu dumneavoastra.
    Detinem www.toyshow.ro – “Jucarii” si www.bbmall.ro – “Articole Copii”
    Adaugati-ne ambele link-uri iar apoi trimiteti-ne mail cu link-ul si numele siteului d-voastra iar noi il vom adauga în ambele siteuri, in footer.

    RăspundețiȘtergere
  2. In lumea asta oamenii nu sunt egali. Regulile sunt facut in asa fel incat cei slabi de suflet - sau cu IQ scazut - sa nu faca scandal mare.

    Cu alte cuvinte, da, diploma care o iei de la o facultate nu te ajuta cu nimic. Daca ai invatat ceva in anii aceia si nu ai mers doar pentru diploma, iti garantez eu ca:

    1) Acel om e un om capabil
    2) Va ajunge bine in viata

    In schimb, cei ce cred ca o diploma in vant, fara nici un fel de experienta dobandita alaturi de titlul scris acolo, le va aduge un venit, un camin si o familie... Se inseala. Acestia vor duce o viata chinuita.

    Partea buna pentru cei ce sunt capabili si citesc asta este ca apreciaza, si stiu ca tot incapabilii le vor face loc pentru lucrurile mai bune in viata.

    Partea proasta pentru cei ce sunt incapabili e ca vor ignora mesajul si ma vor critica pentru ceea ce cred.

    RăspundețiȘtergere