luni, august 02, 2010

Soluții pentru fantome

Aceste soluții se adresează exclusiv celor ce văd dar nu pot pune mână.
A nu se confunda cu show-ul xxx al starului agriculturii autohtone Alinuța Semănata.
 Dacă ai murit,
 și acum pe-un norișor, în al noulea cer, privești altruismul prietenului tău care încercă din răsputeri să o aducă, pe prietena ta, aproape de tine dar nu reușește decât până la nivelul al optulea iar tu, cu exaltare criminală, realizezi că din cauza corectitudinii exacerbate, total inuile, din prestator ai devenit privitor te gândești cum i-ai putea reântoace binele făcut celui de la firma de ridicări auto; la urma urmei datorită lui acum cunoști fericirea absolută - într-un loc cu lumină și verdeața făra bere rece, femei fierbinți sau meciuri pasionante.
Uite cum îl poți răsplăti:
1. Când merge la ginecolog pentru o problemă apărută din senin, la care tu bineânteles n-ai decât tot amestecul, faci rocada între medicul său cu nenea Ciomu; de restul se ocupă el.
2. I-ai putea lega o sârmă în fața ușii astfel încât, când el înainte de ieșirea zorilor, dintr-un puternic simț civic se va îndrepta spre vocația vieții sale - ridicatul ambulanțelor de pe carosbil, mai ales a acelora care simulează o intervenție lăsând girofarele pornite (vezi cu atenție poza de mai sus) -împiedecându-se și căzând să-și modeleze nasul cârn într-unul, nobill, acvilian pe cele 24 de trepte până la etajul inferior.
  Așteptam idei din partea publicului.

4 comentarii:

  1. a se intinde o ata (ca cea care o folosesc pescarii) la intrarea in baie, dimineata cu siguranta nu o sa o observe, doar dupa ce isi va modela fata de chiuveta sau cada ce o fi mai aproape

    RăspundețiȘtergere