marți, august 03, 2010

Rampă decolare

Pentru cărucioare cu rotile.
O viață dedicată progresului tehnologic, un nume ce stârnește valuri de..., Gigi Gică supranumit în presa locală, „Radio Șant”, Gigi Rampă simțind că opera vieții sale, zidăria, are nevoie de o completare măreață ce-i va păstra amintirea peste veacuri a inițiat un proiect de trimitere a unui om, în cărucior, fără costum în spațiu, realizând o rampa de decolare la un unghi, precis calculat, de 44 grade, 20 minute și 38 secunde; unghi ideal pentru inscrierea pe orbita Pământului. Concepția, calculele și execuția au fost executate în prezența a 4 sticle de vodcă „Săniuța”, recunoscută pentru plusul de concentrare pe care-l dă consumatorului.
Până acum nu a vrut nimeni să încerce...dar mai este timp, mai ales ca cei de la pompe funbre și-au deschis un sediu nou, chiar lângă.
Ori pe orbită, ori în criptă!

10 comentarii:

  1. :)))
    Bine-mi pare ca am aterizat pe blogul tau!

    RăspundețiȘtergere
  2. btw: imi place modul tau sarcastic de a scrie. keep it up ;))

    RăspundețiȘtergere
  3. Suntem beton!Cred ca aia care au facut rampa ucigasa erau mana in mana cu guvernul.....persoanele cu probleme locomotorii de obicei iau pensie...

    RăspundețiȘtergere
  4. Si uite asa dragi handicapati societatea va pregateste o surpriza!In carucioare viata e plictisitoare asa ca vrem sa va oferim senzatii unice,adrenalina la maxim!Popun o intrecere intre voi si cei de la MTV,jackass sau cum ii cheama.....bafta!

    RăspundețiȘtergere