joi, iulie 01, 2010

Noaptea devoratorilor

De orice că doar suntem români și noi înghițim orice!
Ieri seară a fost ultima înainte de majorarea tva-ului așa că mulți conaționali au decis că nu ar fi rău să profite de ultimele rămășite ale salariilor lor și să achiziționeze tot ce le trebuie sau nu de prin magazine sau de prin parcările aferente.
Unul și-a luat un cărucior motivând că, cum de acum nu va mai avea bani de cumpărături „grele”, când îl pălesc amintirile vremurilor de demult, măcar să aibă ce plimba. Tot el spune că preferă să plimbe un cărucior de cumpărături și nu un câine spre exemplu căci destul duce el o viață de câine și egoist cum e nu vrea să-și împartă tacâmul pe care-l gâtește-n 4 feluri de mâncare - ciorbă, supă, tocăniță și fiptură - astfel încât să-i ajungă toată săptămâna, cu un patruped gurmand ce nu înțelege conceptele de criză economică și buget de austeritate - mai mult  foamete decât viață frate -. 

Un comentariu:

  1. intr-adevar, miercuri seara s-a scotocit romanu' si de ultimul banut prin buzunare pentru inca un pachet de faina sau zahar sau altceva in plus, pe langa masina plina de cumparaturi si pana la urma...na' s-au gandit ca daca au cheltuit atat sa-si ia si carutul acasa..poate il duc la fiare vechi si un leu e bun pe criza, probabil.

    RăspundețiȘtergere