duminică, aprilie 25, 2010

Enoriasu-i pacatos, episcopul preafericit...

Pacatosule enorias mergi de te-nchina ca pe lumea cealalta sa gasesti "hodina", trudeste acum din zori-n seara, contribuie la a milei cutie sa-i fie popii bine, sa-si ia omul bolid de soi, sa-l admiram cu totii cand trece printre noi, intr-un Mercedes S-Classe, ultimul racnet, la pas, salutandu-ne zambaret, ca-n comparatia cu "sfintenia" sa noi suntem niste natafleti...
 
Episcopul Epitafie Norocel, episcopul Buzaului si al Vrancei, ce nume predestinat are!.. e semn de "Sus"!, asa ca enoriasule cititor de posturi pacatoase baga repede 10 matanii pana nu.... ai sa arzi in focurile iadului... are de curand o splendoare de Mercedes S500 pentru nevoiele sale "umile" de locomotie,masina ce depaseste 100.000 euro intr-o tara in care batranii mor fara bani de pastile, se bat pentru un pachet din partea primeriei de 20lei, copii defavorizati sunt de mici exploatati si, cu totii stim ca lista poate continua.
Pe langa activitatea monahala preafericitul parinte mai are la activ si colaborari cu securitatea ( citeste aici: http://www.sansabuzoiana.ro/5_minute.html?aid=25278 ), cred ca-n felul asta reusea mai bine sa salasluiasca "Voia Divina" asupra necredinciosilor si  necontribuitorilor la cutia milei.
Chin existential pentru sufletul meu pacatos: Cum s-o fi impacand religia cu securitatea? Tare-s curios...

 
Epitafie Norocel

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu