marți, februarie 07, 2012

Cum se înveselesc zodiile astăzi

Berbec: Se pare că visul tău va prinde contur, dar nu cât ai bate din palme, trebuie să participi și tu la conținutul din contur. Așa că nu mai aștepta să pice fulgii din cer și pune mâna pe lopată să faci cărare. Așa nu o să ți se mai pară drumul chiar atât de lung până la destinație. Atenție la porțiunile de gheață, înaintează cu pași mărunți, altfel nu vei mai ajunge la fel de repede cum ai dori tu.

Taur: Te tot plângi că vrei o vacanță, vrei o pauză, că te-ai săturat de muncă, dar tu nu ai văzut ce vreme e afară? Sau vrei să pleci și să rămâi înzăpezit pe undeva?! Așa că profită de ocazia care ți se oferă acum vrând-nevrând și vei avea mai multe beneficii: la vară îți vei putea lua mai mult concediu, căci ți-ai terminat treaba când era iarnă.

Gemeni: Ai visat aseară că te trezești cu un morman de bani în fața ușii, iar dimineață când ai deschis ușa ai găsit doar un morman de zăpadă? Nu-i nimic, e timpul să-ți mobilizezi toată familia, să le spui ce ai visat și să stabilești obiectivele. Evident, pentru că tu propui planul, ție iți revine efortul cel mai mare, adică să împarți sarcinile și să-i motivezi pe ceilalți, chiar dacă nu sunt ei foarte încântați că trebuie să pună umărul la realizarea lui.

Rac: Azi ți se pare că toți zeii se răzbună pe tine, că ești oropsitul horoscopului, că în dimineața asta trebuie să depui efort chiar și pentru o cană de cafea și că după ce te-ai chinuit să o faci, te împiedici și o verși toată. E mai mult decât normal să ai tendința de a abandona totul și să te bagi în pat, dar nu e totul chiar atât de negru. Profită de ocazie…cine știe poate la muncă o să verși cafeaua pe șef, ocazie minunată să te răzbuni și să te scuzi spunând…”Of, azi toate mi-au mers pe dos, un singur lucru m-ar motiva să merg mai departe…o vacanță sau o mărire.”

Leu: Te-ai împiedicat de o carte de dimineață? Prefă-te că nu ai vazut-o, nu că îți e cam lene să te apleci și să o ridici, consumând timp și energie, inutil, fără să ajungi nicăieri. Așa că adună-ți forțele, scoate răbdarea din dulap și apucă-te de lucrurile cu adevarat importante. Adu-ți aminte ce succes ai avut când ai lucrat eficient și nu aștepta să te laude cineva sau să te împingă de la spate să te apuci de treabă.

Fecioară: Dacă ieși azi afară din casă nu te aștepta să ai parte numai de lucruri drăguțe, deoarece pot apărea lucruri neplăcute la orice pas. Trafic îngreunat, șoferi nervoși, etc…nu te aștepta nici la destinație să fie lucrurile mai calme, deoarece și ceilalți au avut contact cu traficul, la fel ca și tine. Se pare că azi te-ai cam aventurat pe un teren minat, așa că ai grijă pe unde pui piciorul sau mâna căci s-ar putea să explodeze.

Balanţă: Veseli pe capul tău ca în vremurile cu soare, vacanță, etc. De ce să te enervezi inutil cu griji care nu-și au rostul, când sunt atât de multe lucruri frumoase care te înconjoară, chiar dacă nu le vezi tu prea bine căci sunt acoperite de zăpadă. Cine este astazi în jurul tău are numai de câștigat, iar totul merge ca uns.

Scorpion: De dimineață dai nas în nas cu un mediu nu chiar plăcut. Fiecare cu orgoliul său, fiecare își susține cu tărie punctul de vedere, dar încearcă tu să oferi o lecție și să privești cu detașare orice conflict aruncând cu un bulgăre de zăpadă în cel care nu te ascultă. Stai! Sper că nu ai facut asta încă, sau dacă ai făcut-o, spune cu zâmbetul pe buze că o bulgăreală ar fi distractivă, așa s-ar împrăștia zăpada mai ușor și distractiv.

Săgetător: Ai tendința să privești totul astăzi cu o negativitate ieșită din comun. Dacă aștepți să pice ceva de sus, mai ai de așteptat căci liniile aeriene sunt și ele închise. Așa că, nu pot spune să iei taurul de coarne, căci ai săgeți și le poți arunca, iar acolo unde pică una înseamnă că acolo trebuie să te apuci de lucru. Consideră-te norocos că ai săgeți în dotare care te pot scoate din impas, în orice moment.

Capricorn: Azi trebuie să lași coarnele puțin mai jos și să accepți sau să ceri ajutorul unei persoane mai experimentate decât tine. Trebuie să recunoști că nu tot timpul poți rezolva toate probleme care nu-ți convin, luându-le în coarne și trântindu-le de tot ce-ți stă în cale. Înainte să ceri ajutorul cuiva, bandajează-ți puțin coarnele să nu-ți vină vreo idee!

Vărsător: Dacă stai prea mult să te gândești de ce treabă să te apuci azi, e posibil să le ratezi pe toate, pentru că toate sunt setate azi pe repede-înainte și nu vor trece de două ori prin fața ochilor. Nu aștepta prea mult căci știi tu vorba aia: “Ulciorul nu merge de două ori la apă” și dacă amâni să verși apa din ulcior, la cât e de frig sigur o să înghețe.

Peşti: Azi vrei să nu faci nimic și în același timp să fii lăudat pentru ce ai făcut. Chiar dacă poate au trecut ani de când ai realizat ceva. Ei bine, asta nu se poate. Mișcă-ți coada, pune solzii în mișcare și apucă-te de înnotat prin treburi, nu e apa chiar atât de tulbure, sau dacă e, ia-ți o lanternă…..în dinți…

Un comentariu: