miercuri, mai 05, 2010

Taximetristii, ghost drivers...

Pe la noi, pe aici, pe ale noastre plaiuri mioritice circula o vorba, din popor, din vechi stramosi: "Daca e sa trimiti pe cineva dupa moarte trimite-l pe "Gica" (nume ales aleatoriu) ca pan'se intoarce mai traiesti vreo cativa ani".
Dar cum asta e tara specialistilor, de orice fel, gen, culoare, orientare politica, sexuala sau religioasa, "politaii stie ei mai bine" si cum vreau sa-mi inscriu si eu inteligenta in cea populara am sa scot si eu o maxima traita pe propria piele:
"Daca ti s-a urat cu zile ia un taxi!!!"
si de restul se ocupa taximetristul. Oricum nu uita inainte de asta sa-ti rezervi un loc de veci si sa-ti lasi ADN-ul pe undeva ca sa poata "specialistii criminalisti" identifica care esti tu si care e "the ghost driver".
Eu cred ca toti taximetristii atunci cand se gandesc sa practice o astfel de meserie se uita la celebrele filme "Taxi" pana cand invata toate replicile pe de rost si dupa se apuca de condus si de aici incepe calvarul pentru toti ceilalti participanti la trafic. Am o veste pentru voi, taximetristilor: Fimele sunt facute folosindu-se efecte speciale si cascadori!
Tind sa cred din ce in ce mai tare ca taximetristii sunt mai blonzi decat toate blondele la un loc.
Tu ce crezi? Daca acum nu poti scrie, pentru ca esti invalid in urma unui accident cu un taxi, roaga pe cineva sa scrie pentru tine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu