vineri, octombrie 21, 2011

Ne merităm soarta cu vârf şi îndesat

O fetiţa de 10 anişori, Sonia Yang, elevă in nord-vestul Angliei, originară din Taiwan, reuşeste într-un mod acceptabil de fluent să vorbească 10 limbi străine, motiv suficient să iasă învingătoare într-un concurs de acest gen, în faţa a nu mai puţin de 5000 de alţi copii.
Felicitări!
Un primar autohton, ce are în oblăduire sectorul 5 al capitalei, reuşeşte cam în cât timp îi trebuie micuţei să înveţe o nouă limbă străină, să „conjugă” verbul „care este” „a fi”.
Am putea înţelege de aici că orice mucos vorbitor corect şi coerent ar putea fi primar.
Nu-i aşa, că nu orice mucos are sufletul mare ca a lui Vanghelie, care el oferă sarmale în foi electorale la revelion şi-i zice, care este, Vanghelion.
 
Sursa: Financiarul.ro

5 comentarii:

 1. buna as dori si eu un schimb de link daca s poate cu http://povestirispirituale.blogspot.com/ lasa-mi un com

  RăspundețiȘtergere
 2. impresionanant! da' si eu ma simt depasit. cand ma gandesc ca acea fetita invata , iar eu in adolescneta nu am facut nimic altceva decat partide de casino online cu gasc...oribil!

  RăspundețiȘtergere
 3. Salut,

  Ne face placere sa te invitam sa te inscrii in revista blogurilor pe http://www.allblogs.ro .

  Beneficiezi de promovare gratuita a blogului prin inscrierea in http://www.allblogs.ro, care are un numar mare de indexari, impartite pe categorii, ajuta la cresterea popularitatii web a blogului in algoritmii de calcul al motoarelor de cautare. Blogul devine mai popular prin afisarea de linkuri catre acesta, afisarile atragand vizitatori targhetati.
  Cu cat exista mai multe linkuri catre un web site, cu atat importanta web siteului este mai mare in "opinia" motoarelor de cautare.

  Numai bine,
  echipa allblogs.ro

  RăspundețiȘtergere