marți, august 16, 2011

Apetisantă pentru necrofili

Bobocul de fată
cu 4 copii, 13 nepoţi şi 12 strănepoţi, Marie Kolstad, a decis la cei, numai 83 de ani ai săi că nimic nu i-ar fi mai necesar decât o operaţie de mărire a bustului. Adică, în termeni de mărime a sutienului, a trecut de la 32A la 36C. Şi toată această mărire pentru doar 8000$.

Cum, bănuiesc că nu are nimic la cap, bănuiesc că în continuare îşi va mai „accesoriza” trupul şi „sălaşul dragostei”, ca după moarte, să nu fie doar apetisantă ci şi accesibilă.

Mă gândesc că, în continuare, îşi va plăti în avans pe 7 ani:
- un abonament la un distribuitor de lubrifiant, ca amorezii să nu întâmpine greutăţi de pătrundere în peşteră;
- un abonament la o firma de spălare-curăţare, ca amorezii să fie mereu primiţi cu prospeţime, fără riscul de a întâlni resturile altor întâlniri precedente, ale lor sau ale altora.

Sursa: Ziare.com

6 comentarii:

 1. Chestiile astea sunt, la cred, la limita dintre real și nebunie..dar, știi cum e- ia-i pe oameni așa cum sunt.

  RăspundețiȘtergere
 2. sau amuza-te de ei asa cum sunt :D

  RăspundețiȘtergere
 3. Eu cred ca operatiile estetice, la orice varsta, sunt alegerea fiecaruia. Poate ca e vorba doar de imaginea de sine, de ce o operatie estetica trebuie neaparat asociata cu sexul?
  Probabil s-a gandit sa isi faca singura cadoul asta, ca doar nu e prima operatie pe care si-o face.
  In general imi place blogul tau, bine scris si inteligent. Acum insa mi se pare un pic amar si un pic rautacios... Pacat

  RăspundețiȘtergere
 4. eu sunt de parere ca toate lucrurile trebuie facute la vremea lor.

  RăspundețiȘtergere
 5. cred ca batranetea ei e una f nelinistita...oare pe noi ce ganduri ne-or incerca la batranete?

  RăspundețiȘtergere
 6. haioasa tipa..eu ma gandesc ca asta ar fi varsta la care sa apelezi la operatii estetice..cat esti tanara operatiile sunt doar un "moft" si, de cele mai multe ori, sunt asa de exagerat "evidentiate" ca fac mai mult rau decat bine...
  pe cand, la varsta senectutii, cand legea gravitatiei se face simtita si "vazuta"..bisturiul mai poate indrepta cateceva..

  RăspundețiȘtergere