vineri, mai 28, 2010

Nu pot intelege

Unii oameni, ce vor sa foloseasca intrarea/iesirea principala intr-o cladire.
Pe timpul raposatului sistem adus la tacere cu 600 de gloante in el si 700 in ea (surse neoficiale), asa ceva era de neconceput iar eu sunt pe culmile indignarii; adica cum vine asta? sa deschizi usa si sa lovesti masina parcata acolo! pai stie Gigi manevratorul usii cat costa vopseaua metalizata? si cat is de sarlatani astia din service-uri? si care e motivul pentru ca e masina parcata acolo?
Nu, bineanteles ca nu...
Oricum, cel/cea ce a parcat acolo sigur e un om foarte ocupat care pe langa faptul ca stie legislatia rutiera pe de rost iar normele de conduita civica pe din afara si si-a petrecuta o buna parte din viata rodandu-si coatele in barurile de pe langa facultati, acum, ca un cetatean integru ce e, isi dedica timpul ca tarisoara noastra sa se ridice pe culmile regresului la stadiul de jungla...
Din partea mea, Gigi,  n-are decat sa-si sparga un geam, daca nu are si o iesire prin spate (asta daca nu e blocata si aia) sa poata iesi, iar daca cumva trebuie sa iasa pentru ca are nevoie la baie, n-are decat sa faca pe el...ce-mi pasa mie!
Masina sa fie intacta, vopseaua sa luceasca!
Retarzii sa traiasca!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu